Mijn eerste ervaring met de optie strategie
02 januari 2015 

Mijn eerste ervaring met de optie strategie

weekendbeleggers

Mijn eerste ervaring met de optie strategie.

Beste Michael,

Allereerst ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en heel erg bedankt voor de leuke attentie die ik voor de kerst van je mocht ontvangen. Hij is al een paar keer van pas gekomen!

Ik wilde je ook nog even berichten over mijn eerste ervaring met de optiestrategie.

Nadat ik mijn inlogcode van je had ontvangen heb ik de strategie meteen ingezet die 2 dagen later al op een winst van € 700 kwam te staan. Ik heb toen winst genomen en vlak daarna is deze positie ook gesloten door weekendbeleggers maar met aanmerkelijk lager resultaat (€ 300). Het was natuurlijk puur toeval omdat mijn moment van entry gunstig was. Ik heb overigens bij jullie resultaten over de afgelopen periode gekeken en mijn resultaat is blijkbaar het allerhoogste!

Een goed begin dus….

Groet,
Mária Goeting

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Michael Groenewoud
Door

Michael Groenewoud

op 24 Jan 2015

Hartelijk dank voor de input. En ook de AEX maandserie van februari gisteren met +4% rendement in slechts 3 weken tijd afgesloten. Mooie start van deze nieuwe service zou ik zo zeggen.

Reactie plaatsen