Anti Spam Beleid

WeekendBeleggers b.v. verstuurt gratis resultaten van de laatste AEX maandseries via e-mail nadat een inschrijver zich conform de Privacy Policy van 23 mei 2008 heeft  aangemeld. Daarnaast biedt WeekendBeleggers b.v.  eigen producten aan via nieuwsbrief  en de website https://weekendbeleggen.nl/.


WeekendBeleggers b.v. heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.


Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)


WeekendBeleggers b.v. zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijf link te klikken in de ontvangen e-mail.


Elke inschrijver dient zich actief aan te melden voor de nieuwsbrief. Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze met een vinkje (niet vooraf ingevuld) actief aan te melden. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.


Belangstellenden kunnen zich op elk moment uitschrijven voor de gratis nieuwsbrief. Nadat iemand zich heeft afgemeld wordt deze na verloop van tijd uit deze lijst verwijderd.