Wat zeggen klanten over ons?

test

Some small content boxes

12-08-2017, Dhr. J.W. Boerrigter te LANDSMEER, lid sinds 14-06-2017


Kunt u mij vertellen hoe u bepaalt op welk moment u de geschreven opties sluit aan het einde van de serie. Is dit een vast moment bijvoorbeeld vrijdag 16.00 uur s’middags of varieert u hierin.


Daarnaast ben ik heel erg tevreden over het abonnement en leer ik op een makkelijke manier meer over opties.

24-07-2017, Dhr. H. van Lith te DEN BOSCH , lid sinds 05-01-2015


In principe streef ik naar 2% winst per maand, bij € 10.000 zou dat € 200,- zijn. Volgens mij moet dat in beginsel prima haalbaar zijn met 2 geschreven calls en 2 geschreven opties, dan kan ik zelfs een aardig ruime bandbreedte aanhouden om het risico te verkleinen.


In ieder geval ben ik (tot nu toe) blij je site indertijd gevonden te hebben, eindelijk een aardig betrouwbaar systeem waarbij het niet uitmaakt of de beurs omhoog of naar beneden gaat. Denk ook dat je er serieus mee omgaat.

24-04-2017, Dhr. F. Bohnenn te PURMEREND, lid sinds 01-05-2013

Reactie naar aanleiding van de zeer positief afgesloten mei17 serie.


Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. Ik realiseer mij dat deze niet alleen te danken is aan het systeem dat je hebt ontwikkeld om de juiste opties te selecteren, maar vooral ook aan de koele wijze, waarop je het risico hebt beoordeeld, vertrouwend op je systeem. Heet dat niet emotieloos handelen?


Helaas heb ik zelf ondanks abo (en misschien beetje laksheid) nog niet meegedaan, omdat ik nog worstel met de hoogte van de margin bij “de Giro”. Dat gaat veranderen!Nog veel succes bij je verdere acties.

27-12-2016, Dhr. J.P. van den Berg te HOLTEN, lid sinds 31-01-2015

Reactie naar aanleiding van de mail “geheugensteuntje nadering einde abonnementsperiode”

Beste Michael, maak je geen zorgen, zeer tevreden over je diensten en ga zeker door volgend jaar!

04-12-2016 Dhr. E. Steneker te VIANEN, lid sinds 03-09-2016


LINK

Wat zeggen klanten over ons?

test

Klantreviews 2016

04-12-2016 Dhr. A. de Bruin te BENNEKOM, lid sinds 22-03-2013

LINK

12-11-2016 Dhr. P. Griffioen, proeflid

Beste Michael, het excel dashbord was zeker informatief. Heb er elke dag naar gekeken. Ik overweeg een abonnement te nemen

12-11-2016 Dhr. P. van Aard, proeflid


Hartelijk dank dat ik afgelopen maand in de “keuken” heb mogen kijken. Ik ben zelf al wat langer geïnteresseerd in de Iron Condor methode en na het bestuderen van het E book van dhr. Van der Laan tevens in de short strangle opzet.


Uw excel dashboard is voor mij een goede manier van kennismaken geweest. Hierbij wil ik u mijn eigen excel sheet niet onthouden. Dit als dank voor de informatie van de afgelopen maand.

Veel succes met uw service en voorlopig lees ik graag uw maandelijkse nieuwsbrief.

02-02-2016 Dhr. van Dieten te AMSTERDAM, lid sinds 26-03-2014


Bedankt voor uw zeer correcte herinneringsmail over de opzeggingstermijn. Dat zouden meer abonnementen moeten doen. Bij deze moet ik mijn abonnementen beide opzeggen. Ik ben zo dom geweest om i.p.v. uw methode en adviezen te volgen, zelf te avonturieren en heb daardoor nu zelfs niet voldoende marge meer vrij. Helaas.


Gaarne blijf ik wel ingeschreven op uw gratis maandbrief in de (ijdele) hoop nog eens terug te kunnen komen.

01-08-2015, dhr. J. van den Berg te HOLTEN, lid sinds 31-01-2015


Ik ben tot op heden zeer tevreden over je aanpak en resultaten, ik volg je adviezen op en sluit niet altijd wanneer jij het aangeeft, maar dit is uiteraard mijn eigen keuze. Overall: blij met je adviezen en ook mij heeft het afgelopen 1/2 jaar veel rendement opgeleverd en wil dan ook graag doorgaan op dezelfde basis.

This area contains enough space for a bunch of text

test

Klantreviews 2015/2014



23-07-2015, dhr. A. de Bruin te BENNEKOM, lid vanaf 22-03-2013


Ervaringen van WeekendBelegger Arjan de Bruin

Arjan de Bruin


Enkele weken geleden vroeg Michael Groenewoud mij, terwijl wij genoten van de zon bij onze zomerresidentie in Turkije, voor een interview over mijn ervaringen metWeekendbeleggers.


Ik twijfelde, omdat ik als beginnende belegger niet zoveel interessants kan melden, maar ik heb mij toch laten verleiden, waarschijnlijk doordat ik in een goede bui was door het heerlijke weer.


Ik ken Michael Groenewoud sinds 2006, toen wij een appartement kochten in Kargicak aan de zuidkust van Turkije vlakbij Alanya. Tijdens de vakanties kwam tijdens gesprekken natuurlijk ook het beleggen aan de orde. Ik had tot mijn 63e jaar weinig ervaringen opgedaan met beleggen op de beurs, terwijl Michael daar wel al heel lang mee bezig was. Ik was meer een spaarder en belegde in stenen en heb ook nog even een uitstapje gedaan met scheepvaart emissies.


Ik moet zeggen dat zijn kwantitatieve benadering en ook zijn voorzichtigheid mij aanspraken en ik ben begonnen met zijn e- book te lezen en aangezien sparen ook steeds minder opbracht, ben ik maart 2013 begonnen met mijn eerste beleggingen. Ik wist niets van turbo long en turbo short, maar met de achtergrondinformatie in het e- book begon ik het te snappen.


Ik ben voorzichtig begonnen met 15000 euro en belegde in beleggingsfondsen en in turbo’s. Ik begon het leuk te vinden en heb in 2013 een resultaat gehaald van 3300 euro en dat was duidelijk meer dan sparen opgebracht zou hebben.


Ik deed mijn eerste ervaringen op met het omgaan met emotionele beslissingen en de beslissingen gebaseerd op de signalen uit systemen die Michael hanteert. Het is soms moeilijk om afscheid te nemen van een turbo als je op verlies staat, omdat dan toch de gedachte bij je opkomt dat het aandeel wel weer zal stijgen. Het is goed dat er een grens is gesteld aan het verlies en dat je dan gaat verkopen.


Ook bij stijgingen heb ik ervaren dat je soms een aandeel te lang aanhoudt, zodat de winst weer verdampt. Het is toch niet zo gek om de signalen die uit het systeem komen op te volgen. Ook zou ik niet weten welke aandelen ik zou moeten kopen en ik heb in het eerste jaar vertrouwen gekregen in de verstrekte adviezen.


Natuurlijk gaat het wel eens fout, maar dat mag ook als er zoveel andere adviezen goed geld opleveren, goede hitrate heet zo iets geloof ik.


2013


In 2013 heb ik ook voor de eerste keer opties gekocht en verkocht en geavanceerde orders opgegeven en dit ging de eerste keer direct fout. Voor mij lastige materie: laatste koers, slotkoers en soms werd de geavanceerde order niet uitgevoerd. Soms lukte het kopen van een optie niet omdat de prijs te snel steeg.


Over 2013 heb ik met mijn aandelen en opties toch over het geheel een 15% rendement gehaald en dat terwijl ik nog veel moest leren.


2014


In 2014 ben ik verder gegaan met de turbo’s en opties strategie met wisselende resultaten. Wat betreft de aandelen heb ik positieve resultaten gehaald met ASML en Heineken en negatieve met Kering. Al met al een klein plusje over 2014.


Met de opties ging het bij mij in 2014 niet zo goed. Ik deed af en toe mee: maart, september, oktober en november en in die maanden ging het fout. Ik maakte zelf ook fouten die niet nodig waren, maar daar heb ik van geleerd.


Ik dacht dat als je een call of put optie verkocht had dat dan tussentijds, dus voor expiratiedatum deze uitgeoefend werd, maar later bleek mij dat dat niet het geval was. Ik kocht dus soms een optie terug voor een hoge prijs terwijl dat niet nodig was. Dit heeft mij geld gekost. Al met al sloot ik 2014 met een verlies van een paar duizend euro.


2015


In 2015 weer met frisse moed begonnen en de resultaten zijn tot nu toe goed. Het verlies van 2014 is weer goed gemaakt. Winst met de aandelen en de opties in 2015.


Al met al ben ik tevreden met de resultaten en de adviezen die ik krijg van Weekendbeleggers en ik vind het beleggen nog leuk ook.


Vorig jaar heb ik voor een groepje vrienden zelfs een inleiding gehouden over beleggen versus sparen en heb ik geprobeerd de strategieën uit te leggen van turbo long bij stijgende beurs en turbo short bij dalende beurs en de opties bij zijwaarts bewegende beurs.


Natuurlijk krijg je dan opmerkingen als de resultaten goed zijn dat het een kwestie van toeval is en ik heb daar als antwoord op gegeven dat wij tijdig signalen krijgen om in of uit te stappen en dat ik vertrouw op de kwantitatieve benadering.


Ook volg je de geo- politieke ontwikkelingen op de voet omdat je merkt hoe groot de invloed op de beurs is als er spanningen zijn in de wereld zoals bijvoorbeeld Oekraïne, Griekenland.

19-04-2015 Dhr. W. Goossens te GORINCHEM, lid sinds 23-03-2014


Geachte heer Groenewoud,

Na een jaartje met veel plezier uw adviezen te hebben ontvangen en opgevolgd, heb ik besloten te stoppen met Weekendbeleggers.

De voornaamste redenen zijn dat ik weinig inzicht heb in de verschillende parameters van de WBI. Maar ik begrijp goed dat dat “geheim” moet blijven.

Ten tweede merk ik toch dat turbo’s niet echt mijn ding zijn. Dus ik keer weer terug naar de opties…

Nogmaals bedankt voor de service en wellicht tot ziens.

25-04-2015 dhr. J. Kroon te ALMERE, lid vanaf de start in 2007

turbo


02-01-2015 mw. M. Goeting te AMSTELVEEN, lid sinds 14-12-2014


Beste Michael,

Allereerst ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en heel erg bedankt voor de leuke attentie die ik voor de kerst van je mocht ontvangen. Hij is al een paar keer van pas gekomen!

Ik wilde je ook nog even berichten over mijn eerste ervaring met de optiestrategie.


Nadat ik mijn inlogcode van je had ontvangen heb ik de strategie meteen ingezet die 2 dagen later al op een winst van € 700 kwam te staan


Ik heb toen winst genomen en vlak daarna is deze positie ook gesloten door weekendbeleggers maar met aanmerkelijk lager resultaat (€ 300). Het was natuurlijk puur toeval omdat mijn moment van entry gunstig was. Ik heb overigens bij jullie resultaten over de afgelopen periode gekeken en mijn resultaat is blijkbaar het allerhoogste!

Een goed begin dus….

18-11-2014 dhr. J.Geerts te HEVEADORP, lid sinds 03-02-2013


Aanstaande vrijdag zal ik aanwezig zijn op de bijeenkomst van Jim. Ik vind dat hij een goed initiatief heeft genomen om de educatie van particuliere beleggers naar een hoger plan te tillen.


Ondanks dat ik persoonlijk veel kennis en ervaring heb opgedaan vind ik het toch interessant én nuttig om van anderen te (blijven) leren, dus ook service abonnementen te hebben en in dit geval een aantal professionals uit zijn stal te volgen om reden dat twee meer weten dan een. Voor mij, en ik ben van mening voor de meeste particulieren, is het tegelijkertijd belangrijk dat je zelf aan de knoppen blijft draaien, om reden van risico, keuze en kosten.


Daarom is educatie op het terrein van beleggen iets waar het eigenlijk voor iedereen mee moet beginnen.


Mocht het overigens vrijdag zo te pas komen dan geef ik als een van jouw abonnees een positieve referentie.


Ik vind jou een eerlijk persoon, transparant maar ook rechtlijnig, je weet als abonnee waar je aan toe bent, risico en rendement zijn goed in evenwicht.

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Klantreviews 2014/2013

30-01-2014 Dhr. A. Miedema te VIJFHUIZEN, lid sinds 07-04-2012


Beste Michael,

Vandaag 2 aandelen over de 20% short.

Ben echt blij met weekendbeleggers 😀

20-01-2014 Dhr. P. van den akker te WERGEA, lid sinds 15 december 2013.


Op mijn vraag of hij zich bewust van de ledennieuwsbrief had afgemeld:


Beste Michael,

Ben me niets bewust , dus per abuis , was wat aan het surfen over de site.Moet nog wel even wennen aan wb maar dat gaat wel goed komen!


Wb is voor mij een mooie toevoeging en het abonnement was in een paar weken terugverdiend.

01-01-2014 Dhr. Henk Kornelis te DIEKIRCH, lid sinds 05 december 2010


Henk Kornelis succesvol met alternatieve beleggingsmethode, +62% rendement in 2013

Interview met een tevreden Weekendbelegger


1. Hoeveel WB rendement heb je in 2013 gerealiseerd?

Met de WB portefeuille ongeveer 62%; ik beleg uitsluitend in turbo’s.


2. Heb je voor je gevoel daarbij veel risico gelopen?

Beleggen in aandelen en met name in turbo’s gaat altijd gepaard met risico’s, ik probeer de voor mij juiste balans te vinden tussen risico en winst; in 2013 is dit uitstekend gelukt.


3. Wat voor type belegger ben je (behoudend, offensief)?

Beiden; daar ik hobby-imker ben, heb ik in het voorjaar en zomer weinig tijd, in die periode ben ik vrijwel uitsluitend WB belegger – de rest van het jaar ben ik naast WB belegger ook een korte termijn speculatieve belegger.


4. Wat is je beleggingshorizon? (lange, korte of middellange termijn)?

Middellange termijn(WB) en korte termijn speculatief.


5. Volg je emotievrij alle door WB geadviseerde signalen?

Het emotievrije is voor mij het grote voordeel van het WB beleggingssysteem; helaas heb ik een aantal WB signalen gemist zoals ZinkTS, TurkeyTitansTS en MotorolaTL – mijn rendement had dus nog beduidend hoger kunnen zijn.


6. Je hanteert, tot heden met succes, net als Wim de Waal, een hogere hefboom dan de door WB geadviseerde maximaal 4. Kun je 2 concrete voorbeelden geven?

Ik gebruik de WB signalen, maar minimaliseer de kosten van de turbo door een hogere hefboom te gebruiken – het essentiële principe is dat ik altijd binnen de door WB geadviseerde stop-loss blijf van 676 euro; het aantal turbo’s blijft gelijk aan het door het WB systeem aangegeven aantal; hieronder 2 voorbeelden: Lees verder..

hele interview lezen en zien hoe Henk 62% rendement heeft behaald?www.weekendbeleggen.nl/henk-kornelis-succesvol-met-alternatieve-beleggingsmethode/

24-11-2013 Dhr. R. Guurink te DELGOUW, lid sinds 20 juni 2013


Beste Michael,

Weekendbeleggers bevalt mij prima. De rendementen zijn uitstekend en ik heb veel baat bij de signalen waarop gehandeld kan worden. Dus het abonnement verleng ik graag.

Groet van een tevreden Weekendbelegger,

01-11-2013 Dhr. F. Bohnenn te PURMEREND, lid sinds 01 mei 2013


Beste Michael,

Dank voor toezending van de ledennieuwsbrief voor de maand november. Dit ondanks het feit, dat ik onlangs mijn proefabo heb beëindigd. Zoveel goeds, daar kan ik niet tegenop, dus schrijf me maar weer in voor een halfjaar. Bedoeling is dan wel om ook daarna bij de club te blijven. Mijn gegevens zijn nog wel ergens te vinden. Website en nieuwsbrief voldoen aan de “3 L” criteria.

Leuk, Leerzaam en Lucratief, of beter…andersom.

Met vriendelijke groet en veel beleggingsplezier gewenst,

This area contains enough space for a bunch of text

test

KLantreviews 2013

23-10-2013, Dhr. W. de Wilde te EDE, lid sinds oktober 2007


weekendbelegger van het eerste uur


(naar aanleiding van informatie over de 1e verliespositie van de Iron Condor sinds anderhalf jaar)


Beste Michael,

Werkelijk super service deze aanvullende informatie, sluit prima aan bij mijn eerder gestelde en door jou beantwoorde vragen.


01-10-2013, Interview met Wim de Waal, Weekendbelegger van het eerste uur

1. Hoeveel WB rendement heb je t/m Q3 in 2013 gerealiseerd?

Het rendement is € 19.400, waarvan € 3.150 ongerealiseerd. Toevallig had ik op 23 september al 75% van de portefeuille verkocht. Ik handel via Alex en die berekende dat het rendement nu bijna op +35% van het gemiddeld belegd kapitaal staat.



2. Heb je voor je gevoel daarbij veel risico gelopen?

Ja, omdat ik, waar mogelijk, in hefboomproducten beleg (ook opties) en we dit jaar al drie duikelingen beleefd hebben. De schommelingen waren enorm. Bij de voorlaatste dip van de AEX (332,25) op 24 juni was mijn portefeuillerendement gezakt naar min 7,5%.


3. Hoe lang ben je al abonnee van Weekendbeleggers?

Sinds 24 december 2007, zonder onderbreking.

Rest van het inteview lezen? Lees verder


01-09-2013 Dhr. M.Barkel te VLEUTEN, lid sinds 15-10-2012


Geachte heer Groenewoud,

Conform de voorwaarden zeg ik mijn jaarabonnement op Weekendbeleggers op per 14 oktober 2013. De reden daarvoor wil ik u hieronder duidelijk maken.


Ik ben al enige tijd bezig mijn eigen handelssysteem vorm te geven en heb WB onder meer gebruikt als benchmark. Met prima resultaten voor beide systemen, waarbij ik vertrouwen heb gekregen in eigen kunnen.


Een tweede reden betreft het feit dat ik het prettiger vind om in het vervolg sneller te kunnen handelen dan op weekbasis, waardoor een goede vergelijking niet meer mogelijk is.


Ik heb het WB systeem gebruikt omdat ik het betrouwbaar acht en dat is de afgelopen tijd ook bewezen.


Gezien de goede resultaten in een wat grillige markt wil ik dan ook mijn waardering uitspreken.

30-08-2013 Dhr. D.Becking te DEN HAAG, lid sinds 30-09-2012

ben tevreden over de adviezen en wil danook graag mijn abonnement voortzetten

vriendelijke groet

14-08-2013 Dhr. R. Claushaus te LONDON, lid sinds 24-02-2013

Beste Michael,

Allereerst gefeliciteerd met je resultaten, ik behaal ze niet. Ik wil beginnen met je systeem echter ik stuit op kleine futiliteiten die ik je nu kenbaar maak zodat je ze al of niet kan meenemen in het vervolg;

30-07-2013 Dhr. A. de Schipper te SCHIPLUIDEN, lid sinds 05-09-2009


Beste Michael,

Uiteraard wil ik verlengen. Ik zal dit jaar op tijd betalen, dacht vorige keer ten onrechte aan een automatische incasso. Ik vind het sowieso erg leuk om enthousiaste mensen te volgen.

Volg nog steeds allebei de systemen. Nog steeds allebei met het schrijven van opties en bij de Iron Codor ook een gekochte optie.

Groet, Adriaan

This area contains enough space for a bunch of text

t

Klantreviews 2013

10-05-2013 Dhr. P. ter Meer te GEEL/Belgie, lid sinds 27-04-2008

Goede Middag Michael.

Eerst bedankt voor “het goede product” WB ……heel goed ontwikkeld !!!

16-03-2013, Dhr. W.Kruis te VEENENDAAL, lid sinds 15-03-2013


Bedankt voor jullie vlotte reactie na het seminar. Ik heb er zin de informatie en systemen op jullie site te bestuderen! In elk geval daartoe geïnspireerd door het heel instructieve seminar.
In elk geval heb ik gisteren al direct de ontvangen factuur betaald. Ik hoop snel de nodige toegangscodes te ontvangen.

15-03-2013 Dhr. W. Hermans te WEERT, lid sinds 08-02-2013

Oké…bedankt voor de geweldige avond gisteren…….voor herhaling vatbaar!!!

15-03-2013 dhr. J. Blom te HOOFDDORP, seminardeelnemer 14-03-2013

Ik heb de presentaties als zeer waardevol ervaren.

22-02-2013 Dhr. W. Woldhek uit EMPE, lid sinds 19 oktober 2008

Geachte Michael Groenewoud,

Wat een geweldig resultaat met de turboportefeuille! Het systeem werkt dus echt goed.

Goed weekend gewenst,

This area contains enough space for a bunch of text


Klantreviews 2012

22-12-2012 Dhr. J. Theys te ZWEVEGEM (België), lid sinds 05-09-2009

Hallo,

mag ik jullie en zeker gans de ploeg bedanken voor de vele goede tips dit jaar ; en de lekkere pralines .

02-10-2012 Dhr. J.A. Wijk te WINSUM, lid sinds 27-11-2007

Geachte Weekendbeleggers,

Met moeite wil ik jullie laten weten dat ik mijn abonnement per ingaand van het nieuwe seizoen wil opzeggen. Het beleggen en handelen van aandelen en derivaten verliest meer en meer mijn aandacht. Andere dingen in het leven vragen meer mijn aandacht zoals mijn bedrijf en gezin. Ondanks mijn tevredenheid over jullie dienst en prettige rendementen afgelopen jaren, heb ik toch deze keuze gemaakt Veel succes met Weekendbeleggers gewenst!

18-09-2012 Dhr. R. van den Broek te CHAAM, lid sinds 19-12-2010

Ik ben al een hele tijd lid van weekendbeleggers, en ik beleg met uw turboport. naar tevredenheid !! Gaarne zou ik het ebook willen ontvangen !!

This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something

06-04-2012 Dhr. Siem te AMSTERDAM, oud lid


Geachte heer Groenewoud, beste Michael, In de eerste plaats gefeliciteerd met jullie eerste lustrum. En evenzo gefeliciteerd met dit fraaie E-boek over turbo-beleggen.Dank voor de toezending, ook al ben ik geen lid meer van de club. Het is tekenend voor de manier waarop je met het bedrijf en de deelnemers omgaat


Complimenten daarvoor en het succes van Weekendbeleggers vind ik welverdiend. Ga zo door. Ik wens jullie veel succes en een gouden toekomst.

Wat zeggen klanten over ons?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

04-04-2012 dhr. H. Smit te AMERSFOORT, lid sinds 16 december 2007

Beste Michael,Wat een goed idee.Ik hoop dat je veel succes mag hebben met je eBook. Nog bedankt.

04-04-2012 dhr. R. Grafing, lid sinds 24 mei 2009

beste Michael, Gefeliciteerd met de publicatie van Succesvol Turbo Beleggen! Ik was al bezig met lezen toen je mailing binnenkwam. Zeer lezenswaardig en genoeg stof om over na te denken.

04-04-2012 dhr. M. van Dinther te OSS, lid sinds 16-12-2007

Michael, bedankt voor deze leuke attentie.
Ik zal er dankbaar gebruik van maken. Op naar het 2de lustrum.

04-04-2012 mw. H. de Jong te HOOSTRATEN, oud lid

Beste Michael, Proficiat met het 5 jarig bestaan van je bedrijf en wens je ook voor in de toekomst heel veel succes toe. Na de Pasen ga ik met veel interesse je ‘ cadeau’ tot mij nemen!

24-03-2012 Xander de Jong te HELLEVOETSLUIS, lid sinds 06 september 2011

Mooi boek dat je geschreven hebt. Begint bij de basis tot in detail. Ga ik eens rustig voor zitten om door te lezen.

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Klantreviews 2012/2011

24-03-2012 dhr. H. Kornelis te DIEKIRCH Luxemburg, lid sinds 05-12-2012

Mijn hartelijke felicitaties en een groot compliment voor Uw boek, met vriendelijke groeten

23-03-2012 Dhr. Peter de Vries te AMSTERDAM, lid sinds 16 maart 2012

Ziet er goed uit!! Gefeliciteerd met de publicatie!!

20-03-2012 Jean Paul van Oudheusden/ directeur RBS, ontvanger 1e exemplaar E book

Het is mooi geworden zeg. Mijn complimenten voor het werk. Veel mensen hbben het over het schrijven van een boek, jij doet het Succes ermee en tot binnenkort. Groet Jean-Paul

17-10-2011 dhr. Snoep M. te DRACHTEN, lid sinds 08 februari 2008

Geachte heer Groenewoud,

Dank voor uw mail.Ik blijf, hoewel misschien geen echte weekendbelegger, gaarne geabonneerd Een bericht sturen is daarmee geheel overbodig, maar het is mij een behoefte u te laten weten dat ik deze ongewone melding om eventueel op tijd op te zeggen blijk vindt geven van helaas zeldzaam beschaafd gedrag, iets wat zeer op prijs gesteld wordt! Het ga u goed,met vriendelijke groet, M.C.Snoep

10-08-2011 Dhr. E. Steneker te IJsselstijn Utrecht , lid sinds 10 juli 2009


Erwin Steneker

LinkedIn Recommendations Erwin Steneker has endorsed your work as Owner Weekendbeleggers bv at Weekendbeleggers bv.

Dear Michael, I’ve written this recommendation of your work to share with other LinkedIn users. Details of the Recommendation: “Ik ben al enige jaren ‘weekendbelegger’, en heb Dhr. Groenewoud leren kennen als een groot expert als het gaat om beleggingsadviezen. Zijn methode heeft zich door de jaren heen bewezen, waarbij hij ook weer bij de meest recente crisis op de beurs op tijd signalen heeft afgegeven om mijn long posities af te bouwen en short posities in te nemen. Hierdoor staat een groot deel van mijn vermogen nu veilig op de rekening, en de short posities laten nu een mooie groei zien.

Zijn methode werkt, en ik kan Weekendbeleggers bij iedereen aanbevelen.” Service Category: Financial Advisor Year first hired: 2009 (hired more than once) Top Qualities: Expert, Good Value, High Integrity

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Klantreviews 2011/2010

10-08-2011 Dhr. Harts te J., lid sinds 18 maart 2009


Beste Michael, (Red. reactie op basis van de herinneringsbrief bij nadering einde datum abonnement, tevreden hoeft u niets te doen, niet tevreden dan kunt u uw abonnement opzeggen voor een bepaalde datum)

ik peins er niet over! Ik zal alleen proberen nog gedisciplineerder je adviezen te volgen. Mijn gebrek aan discipline is het enige wat een nog beter rendement in de weg staat.

Bedankt! vr. gr. Paul

18-09-10 Dhr. W. de Waal, uit LA HULPE (België), lid sinds 24 december 2007

Beste Michael,

We zitten goed met je short-adviezen. Benieuwd naar het vervolg straks van de 2% daling op Wall Street. Ook de Bovespa daalde met 2%. Hartelijke groet, we zullen zien!

Wim

25-05-2011, Dhr J. Roth uit LEERDAM, lid sinds 01 juni 2009

Beste,

Heel leuk en goed voor u en mij blijkt nu met uw mooie attentie. De reden er werden / worden veel mensen teleurgesteld door hun adviseurs in de beleggingswereld ik heb dit meegemaakt en nog wel. Maar bij WB, u voel ik me ‘thuis’ en vertrouwder met uw adviezen hopen op een goede en mooie beurstijd voor u en alle deelnemers.

18-12-10 Dhr. G. van Liere uit UITGEEST, lid sinds 28 juli 2009

Al mijn trades van weekendbeleggers die ik nu gedaan heb, inclusief onderstaande waar ik winst genomen heb, kom ik nu uit op 13,9% rendement. Heb deze week mijn positie in PPR (38%), Nutreco(29%), Siemens(36%) en Fugro(32%) gesloten, wil deze weer bijkopen na goede dip, al deze aandelen zijn flink gestegen zonder correctie.

12-12-10 Dhr. Siem te AMSTERDAM, lid sinds 11 december 2010

Dank voor alle vandaag ontvangen info. Uw snelle en efficiënte reacties, zoals blijkt uit alle vandaag ontvangen e-mailberichten, bevestigen mijn vertrouwen in uw aanpak. Ik zie uit naar de komende ervaringen.

Het seminar van afgelopen zaterdag was zeer plezierig, duidelijk en enthousiasmerend.

Met vriendelijke groet, Siem

Wat zeggen klanten over ons?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

18-09-10 Dhr. W. de Waal, uit LA HULPE (België), lid sinds 24 december 2007

Proficiat met CRUCELL, nota bene de enige open long positie. Ik heb met dezelfde turbo € 4.250 verdiend en het zou nog meer geweest zijn als ik € 4000 ingelegd had zoals ik eerder dit jaar deed.

18-09-2010 Dhr. K.G. uit GALDER, lid sinds 22 december 2008

Goede morgen Michiel,

Dit is lekker wakker worden ik heb CRUCELL toch maar gelijk gesloten misschien dat jouw systeem zegt blijven zitten maar dit was vanmorgen gelijk meer dan 6000 euro erbij. Bedankt voor deze geweldige tip.

Tot vanavond voor je nieuwe nieuwsbrief

29-10-2010 Dhr. K. Nieuwendijk uit RAALTE, lid sinds 19 jan 2008


Michael,

Een duidelijke uiteenzetting waarbij nog maar weer eens blijkt dat het door jou gebruikte systeem zeer betrouwbaar en winstgevend is.

(red. WB. Drh. Nieuwendijk reageert op de ledennieuwsbrief d.d. “een succesvol belegging systeem geevalueerd” waarbij over de afgelopen 3 jaar (realtime periode) wordt aangetoond via de onderzoeksmethode van 2 Amerikaanse onderzoekers Lucas en LeBeau dat de kans op faillissement van het WB-systeem 0% is. Deze nieuwsbrief is te bekijken via het tabblad Gratis Nieuwsbrief).

25-07-10 Dhr. J. Roth uit LEERDAM, lid sinds 01 juni 2009


Mh,

Ik wil weer deelnemen aan de adviezen van WB. Er zal ook meer gebruik worden gemaakt van uw adviezen. Dat werd in het gepasseerde jaar door mij niet altijd gedaan en daardoor ook niet altijd met de juiste posities meegelopen en waardoor niet het hoge rendement door mij gehaald wat met uw goede adviezen mogelijk was geweest.

Ik heb er alle vertrouwen in dat wij allen met uw adviezen een goed jaar tegemoet gaan.

Bij andere adviseurs zijn de rendementen van redelijk tot zeer bedroevend tot wat ik nu heb ervaren. Een mooie beurstijd toegewenst voor u en alle deelnemers

10-07-2010 Dhr R. Gräfing uit ALMELO, lid sinds 19 mei 2009


Beste Michael,

Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Mijn echtgenote en ik hopen dat Weekendbeleggers nog lang op deze wijze zal doorgaan. De resultaten van de afgelopen 3 jaar (real time!) wijzen op een solide systeem; tezamen met je grote betrokkenheid geeft dit voor ons voldoende vertrouwen om de adviezen van Weekendbeleggers te blijven volgen De toegestuurde ledennieuwsbrief bevat inderdaad veel stof tot nadenken; graag kom ik daar later nog op terug omdat je om commentaar gevraagd hebt.

Wat zeggen klanten over ons?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

09-07-2010 Dhr. W. Woldhek uit EMPE, lid sinds 19 oktober 2008

Geachte hr. Groenewoud, beste Michael,

De nieuwsbrief geeft overduidelijk aan dat met het WBX systeem er geen faillissement dreigt. Hulde voor dit systeem!

27-03-2010 Dhr. vd E. uit CURACAO, lid sinds 05 maart 2009

Beste Michael, Bedankt voor het bericht van de gratis verlenging van mijn abonnement.

Naast de goede WB-rendementen is het voor mij een extra stimulans WB op gepaste manier onder de aandacht van de beleggers in mijn vrienden- en kennissenkring te brengen. Ik kom de laatste tijd nogal wat vermogende beleggers tegen die zwaar teleurgesteld zijn in hun verliezen in 2008 en vervolgens in 2009 door afzijdigheid de boot gemist hebben. Omdat WB mij echt geknipt lijkt voor deze mensen wijs ik ze op de WB-website en laat het zonder er zelf op terug te komen verder aan hen over wat zij er mee doen

15-03-2010 Dhr J.B. Drenth MARBELLA, lid sinds 15 januari 2009

Ik ben op meerdere advies organisatie’s geabonneerd. Dit moet ik wel, want ik wil graag spreiden. Weekendbeleggers heeft er fondsen bij waar helemaal geen omzet in zit, welke ik dus automatisch uitsluit. Desalniettemin kan ik u zeggen dat m’n hoogste rendementen worden behaald met uw adviezen. Absoluut top !!

10-02-2010 Dhr. K. Graumans te GALDER, lid sinds 22 december 2008

Ik heb een vraag over het systeem waar je mee werkt,tot nu toe ben ik heel tevreden, zo tevreden dat ik de neiging heb om grotere posities in te gaan nemen

07-02-2010 dhr. Harts te J., lid sinds 18 maart 2009

laat helder zijn dat ik extreem tevreden ben over de combinatie van de tijdinvestering (gering) en het rendement


Er zijn vast modellen die meer rendement opleveren, maar vermoedelijk ook veel meer tijd kosten. Ik wens u bijzonder veel succes met WB, ik zal zeker lid blijven en u van harte aanbevelen bij andere beleggers. De kwaliteit van uw voorspellingen van individuele aandelen is ongekend hoog.

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

14-01-2010, Dhr J. Roth LEERDAM, lid sinds 01 juni 2009

Verder moest ik er wel even aan wennen, dat uw adviezen in de meeste posities een mooi positief verloop hebben! Ik heb daar tot heden bij anderen slechte ervaringen mee. 02-01-2010 Gratis Nieuwsbrief, ledenenquetuitslag 2009 Nieuwsbrief WB jan 2010.pdf

31-12-2009 Dhr. Harts te J., lid sinds 18 maart 2009

Ik wil u bedanken voor het terugbrengen van meer ontspanning in mijn leven. Ik haalde vroeger ook goede resultaten zonder de WB, maar het kostte veel meer energie en aandacht. Die aandacht kan ik nu mooi aan mijn gezin en mijn werk geven. Bedankt daarvoor.

11-08-2009 Dhr J.Kroon te ALMERE, lid sinds 24 december 2007


Goedendag, Zoals u misschien weet begint deze week de Gouden Stier nominaties voor beleggingspartijen. Mijn naam is Jos Kroon en ik wil voorstellen Michael Groenewoud en Weekendbeleggers te nomineren voor 2 van de 11 prijscategorieen.


In december 2007 ben ik lid geworden van Weekendbeleggers. Op basis van mijn persoonlijke ervaring heb ik veel baat gehad aan de expertise van Michael Groenewoud met zijn kwantitatieve analyse van aandelen, indexen en beleggingsfondsen. Deze sluit goed aan bij mijn ervaring.


In 2008 en 2009 is mijn kapitaal gegroeid met zijn analyses en strategie. En dan ook nog op veilig wijze. (ca. 80% van het kapitaal op spaarrekeningen en staatsobligaties). Terwijl de meeste beleggers in die tijd veel geld verloren hebben met hun beleggingen. Andere analisten, “deskundige” vermogensbeheerders die ik volg hebben in de verte niet die resultaten behaald. Meestal zwaar geld verloren.

Groenewoud analyseerde al in de zomer van 2007 dat de Long posities gesloten moesten worden en vanaf begin 2008 Short posities aan te gaan. Door de hoge hitrate en grote winst/verlies ratio van zijn kwantitatieve analyse kun je m.i. veilig met derivaten als Turbo’s beleggen. Hierdoor heb ik o.a. in 2008 meer dan 100% rendement behaald met zijn analyses.


De controle door de accountant van Weekendbeleggers-signalen van 2008 bevestigde mijn eigen ervaring.


Michael acht ik als een uitermate deskundige, integere, betrouwbare en succesvolle beursanalist.


Daarom wil ik Michael Groenewoud nomineren voor de Gouden Stier “Beursexpert”. Ik zou niet weten wie de prijs meer verdient dan Michael.

Daarnaast wil ik Weekendbeleggers nomineren voor de Gouden Stier “Beleggingsinstelling”.


Weekendbeleggers heb ik leren kennen als een transparante, betrouwbare en professionele organisatie. Uitstekende seminars waar veel beleggerskennis wordt gepresenteerd. Michael Groenewoud’s analyses worden stipt bij mij afgeleverd, vragen worden prompt beantwoord.


In de 2 jaar dat ik Weekendbeleggers nu ken heeft de organisatie mij nog niet eenmaal teleurgesteld. Alles wat wordt afgesproken wordt ook correct en snel nagekomen. Daarom wil ik Weekendbeleggers nomineren voor de Gouden Stier “Beleggingsinstelling”.

Weekendbeleggers en Michael Groenewoud zijn de preferred partner bij mijn beleggingen.

12-07-2009. De eerste verzamelde ledenreacties op de vernieuwde site welke op 11 juli 2009 na exact 2 jaar opnieuw LIVE is gegaan

Dhr. Keulen: “Ziet er mooi uit. Gefeliciteerd..!”

Dhr. Roth: “Mooie site sterk verbeterd, proficiat aan de makers en voor de gebruikers”

Dhr. Litz: “Ik wil u hierbij complimenteren met de nieuwe frisse website. Ondanks het feit dat het om de informatie gaat is website echt van deze tijd”.

Dhr. Nuisker: “Gefeliciteerd met de nieuwe site, ziet er fris en rustig uit.Je vindt ook sneller wat je zoekt zo.”

Dhr. Woldhek: “Gefeliciteerd Michael. Ziet er prima uit deze nieuwe site!”

Dhr. van Tongeren:”Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe website. Het ziet er mooi en strak uit”.

Dhr. Schoonebeek: En gefeliciteerd met nieuwe website. Ziet er prima uit!

Dhr. van der Ent: Allereerst mijn gelukwensen met de nieuwe outlook van de WB-website. Ziet er prima uit. Ik heb er nog steeds plezier in dat ik mij bij WB heb aangesloten. De onderkoelde WB-adviezen geven mij een prettig gevoel van degelijkheid.

Dhr. Huismans: De nieuwe website ziet er prachtig en professioneel uit, proficiat !!

This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something

This area contains enough space for a bunch of text

test

Klantreviews 2009/2008

Nieuwjaarsreceptie 04-01-09.


Champagnetoast met de leden. Maar liefst 3 leden presenteerden tijdens deze druk bezochte receptie.

19-10-2008, Dhr. A. Beekman COEVORDEN, lid sinds 16 juli 2008


Ik ben half juli 2008 lid geworden. Inmiddels 11 signalen open short en 3 sluit short gekregen. Ben steeds ingestapt met een turbo (hefboom ca. 2) en een synthetisch aandeel short (gekocht put i.t.m. en verkochte call a.t.m.). De eerste twee trades sloot ik af met verlies.


Per 17 oktober 2008 is het resultaat echter onwaarschijnlijk goed. Dit dankzij de juiste WB-signalen en de forse daling op de beurs Ruim 300% winst waarvan circa één derde gerealiseerd, dit mede door de gedeeltelijk winstneming op sommige posities. Natuurlijk zal dat niet zo blijven maar het systeem geeft me wel veel vertrouwen.”

13-10-2008 Dhr. M. Leemberg te KLUNDERT, lid sinds 06 augustus 2008


Ik ben zeker positief over de behaalde rendementen maar loop te kort mee om hier echt een goed oordeel over te geven.

Natuurlijk ben ik ook blij met de rendementen die we nu behalen. Ikzelf ben alleen wat voorzichtig geweest met het instappen maar waar ik op in ben gestapt heeft het voortreffelijk gedaan. Het is niet zo veel want ik doe pas een paar maanden mee maar het rendement is SUPER.


05-02-2008, Hr. De Waal LA HULPE (België), lid sinds 15 december 2007

Het weekendbeleggers systeem werkt tot heden prima. Ik heb vanaf 7 januari alle 6 (short)adviezen opgevolgd en telkens ongeveer 2000 euro ingelegd, maar heb op 30 januari al alles verkocht. Voordien had ik tussentijds al meer dan de helft van mijn inleg verkocht. Heb er totaal ruim 2000 euro netto mee verdiend (bijna 20% Ik realiseer mij dat ik volgens het systeem niet had mogen verkopen, maar gezien de volatiliteit van de beurs heb ik gewoon mijn winst genomen. Ik weet dat veel beleggers in dezelfde periode zwaar verlies hebben geleden. De AEX heeft in de eerste maand van 2008 -14,25% gerealiseerd! Een betere start als jong lid kon ik mij niet voorstellen.

30-01-2008, Dhr. M. van Dinther te OSS, lid sinds 15 december 2007


Na een voorzichtige start bemerk ik dat WBX indicator inderdaad lijkt te werkenIk wil echter toch nog prudent blijven, daar één zwaluw nog geen zomer maakt. Van de laatste 5 of 6 trades hebben er 3 in ieder geval al een positief resultaat opgeleverd. Als voorbeeld kan ik de short op BAM aanhalen. Ik heb hiervan een turbo short gekocht met een hefboom van ongeveer 2. Daar de aandelen BAM aanvankelijk wat in waarde stegen, kreeg ik deze zelfs nog wat goedkoper . Daarna ging ik 8 dagen naar Frankrijk op vakantie en durfde niet het risico te lopen dat e.e.a. uit de hand zou lopen. Alvorens mijn vertrek heb toen de short positie weer te koop aangeboden met een limiet van 9.50. Dat zou voor mij een winst betekenen van ongeveer 15 %. Bij thuiskomst waren ze inderdaad verkocht met de geplande winst. De shorts hebben intussen zelfs op ruim 13 Euro gestaan. Dit is natuurlijk jammer, maar maakt me niets uit, want waar haal je zo’n resultaat binnen een week denk ik maar. Nu ik wat vertrouwen heb gekregen ga ik voorzichtig op weg naar de volgende posities.

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

26-12-2007 Dhr. Smit te AMERSFOORT, lid sinds 16 december 2007

Het seminar heb ik als verhelderend ervaren. Het doorslaggevende argument om lid te worden is, dat het met de TA tool die ik nu heb moeilijk is om op tijd in en uit te stappen. Tevens wil ik meer rust in mijn beleggingsgedrag. Niet te vaak in- en uitstappen en niet alle aandelen in de volle breedte volgen.

22-12-2007 Dhr. J. Kroon te ALMERE, lid sinds 15 december 2007


Afgelopen zaterdag 15 december jl. heb ik deelgenomen aan het seminar van Weekendbeleggers. Het seminar heb ik als zeer positief ervaren: – Interessante, hoogwaardige en goede informatie – Goed opgebouwd, – Transparant, – Wijst duidelijk op kansen, gevaren en risico’s – Sluit aan bij mijn ervaring met Wallstreet – Sluit goed aan op de website


Ik ben 15 december lid geworden omdat: – Ik uitermate goede ervaringen heb met deze vorm van analyse, (dit jaar ca. 30% met AEX en DAX-fondsen, voorgaande jaren altijd ruime outperformance tov AEX)) – deze analyse emotieloos en eenvoudig is, – het Weekendbeleggers-systeem zich leent om short te gaan bij neergaande beurzen, – de persoonlijke ervaringen vooraf met de beantwoording van mijn vragen per e-mail, etc; correct en snel, – de organisatie komt mij serieus, nuchter, goed geleid, en strak over.

Het past in mijn strategie om te spreiden met meerdere portefeuilles op basis van verschillende strategien naast elkaar.

15-12-2007 Dhr. A. van der Hulst te HUIZEN

Vandaag op het gratis seminar van dhr.Groenewoud geweest om het e.e.a. op te steken over zijn systeem van weekend beleggen . Een, naar mijn mening, enthousiaste en oprechte beginnende ondernemer, die met vrouw en zoon een mooie presentatie gaf! Ook hier vond ik niet “de heilige graal” , die bestaat dus blijkbaar echt niet. Wat ik wel vond was een mooi systeem dat de AEX verslaat en vooral rust in de tent brengt voor de gemiddelde, zo die al bestaat, belegger. Voor diegenen die niet veel geld aan dure seminars uit willen geven en weinig tijd aan beleggen willen besteden echt een aanrader! Al met al een leuk en informatief seminar!

03-11-2007 Dhr. J. Stadegaard te Warmenhuizen, lid sinds 28 oktober 2007

Ik ben lid geworden van weekendbeleggers, omdat de presentatie mij wel aanstond. Open en eerlijk, het was voor U de eerste keer. De resultaten moet ik nog afwachten, maar ben positief!

25-10-2007, Dhr. J. Bakker te ALKMAAR

Bij grondige bestudering van uw site (red. AEX/pareltjes) heb ik inmiddels één advies gezien wat me op één order vele honderden euro’s verlies bespaard had (in de nazomer putopties geschreven op BAM). Daarom ben ik erg blij met uw heldere presentatie (in aanwezigheid van 43 ervaren beleggers) op het HCC symposium “beleggen met voorbedachte rade” op zaterdag 13 oktober 2007 en de aanbieding van het abonnement. Ik ben zelf niet bijzonder vaardig met TA en nog minder met handelssystemen. Daarom is hulp in deze vorm meer dan waardevol

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Rreviews 2007

Dhr. R. Keja te ALPEN A/D RIJN

Eindelijk een beleggingssite die keurig is opgezet en die ik begrijp; ik snap nu pas waarom, waarin en vooral wanneer ik moet beleggen.

Dhr. G. Verkroost te APELDOORN

Een systeem zonder emotie, je moet alleen je eigen emoties kunnen bedwingen en de tips “blind” vertrouwen! Heel goed!

K. Herkströter te SCHOONHOVEN, 8 maart 2008

De afgelopen 3 maanden een bewezen TA ! Deze beleggingsstrategie waarborgt een uitstekend rendement !

Dhr. S. Vossen te GOUDA, lid sinds 10 juli 2007

Ik ben onder de indruk en met name van de aandelen. Profiteren van de uitschieters naar boven en op tijd het signaal krijgen om je verlies te nemen. Ga zo door!! De cijfers zijn goed.

This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something