Mijn beleggingsstrategie met AEX index opties is erop gericht onder alle marktomstandigheden rendement te behalen. Ik heb gezocht naar een model waarbij ik niet de hele dag achter de computer hoef te zitten, dat is gelukt. Deze strategie voor de zijwaartse beweging op de AEX index is bedoeld voor de korte termijn. Binnen 4 a 5 weken moet het rendement zijn gerealiseerd, elke maand weer.

Beleggingshorizon

Ik laat nu al sinds 2007 aan de leden zien dat positieve rendementen zijn te behalen door juist niet dagelijks te handelen. Hierdoor zijn kwantitatief computer wiskundig modellen niet alleen effectief maar vooral ook efficiënt.

Vanaf 2006 t/m 2016 ben ik een middellange-termijn-belegger in aandelen, beleggingsfondsen, indices en Turbo’s geweest. Sinds april 2012 jaar tot heden ben ik korte-termijn-belegger op AEX maandopties. Ik geef mijn jarenlange ervaringen al jaren door aan de leden. Hun enthousiaste reviews sinds 2007 zijn te lezen op mijn website.

Mijn Beleggingsstrategie bij zijwaartse AEX index

Vanaf april 2012 maak ik als gevolg van de zijwaartse markt gebruik van een indicator die over de afgelopen 30 jaar (!) laat zien dat deze de AEX tradingrange op korte termijn goed kan voorspellen (calls 86%, puts 87, zie afbeelding rechts boven statistieken). Deze strategie is ingezet toen aan deze strategie behoefte ontstond. Ik heb mij dus aangepast aan de gewijzigde (zijwaartse) marktomstandigheden door de ingrepen van de centrale banken.

Deze strategie wordt in beginsel elke maand ingezet. Deze in beginsel risicovolle strategie optiestrategie wordt risicomijdend aangepakt. Sinds 2012 laat ik nu elk jaar achtereen dubbele winstcijfers zien. Alle ingenomen posities zijn te controleren.

Beleggingsproducten bij een zijwaartse markt

Ik maak bij een zijwaartse koersbewegingen gebruik van AEX maandopties omdat de markt aangeeft dat koersstijging en -daling op middellange termijn voorlopig even voorbij is en deze strategie juist zeer goed blijkt te werken op korte termijn (3 a 4 weken). Ik maak hierbij gebruik van het wegsmelten van de tijdswaarde van opties.

[caption id="attachment_9077" align="alignnone" width="300"]beleggingsstrategie Mijn beleggingsstrategie voor de optie portefeuille[/caption]

Mijn belegging optieportefeuille

Men beweert wel eens dat zijwaartse markten in 85% van de tijd (korte termijn) plaatsvinden. Hierdoor blijft 15% (korte termijn) van de tijd over voor stijging en daling.

Ik streef naar een gemiddeld jaarlijks rendement van 15% tot 20%. Vanwege mijn beleggingsmethode schat ik de risico’s in als beperkt en de te behalen winsten als realiseerbaar. De marktbewegingen bepalen uiteindelijk het eindresultaat maar ik ben nu wel op alle 3 de marktbewegingen (stijging, daling/zijwaarts) voorbereid.

Geadviseerde call to action:

• Inschrijven gratis Maandnieuwsbrief;

• Bekijk de korte animatievideo (90 sec) over deze optie beleggingsstrategie;

• Volg het laatste online webinar (archief 60 min);

• Lees de ledenreviews;

• Neem een nu wel zeer voordelig proefabonnement voor 1 maandserie

• Word lid, word Weekendbelegger en ontvang het E book gratis

 

Weekendbeleggers in het kort

1. Signaalaanbieder sinds 2007 op abonnementsbasis

2. Korte termijn optie beleggingsstrategie(computer wiskundig model/kansberekening);

3  Gemiddeld per maand 2 x handelen met concrete signalen; 

4. Bewezen trackrecord/al 7 jaar achtereen dubbele winstcijfers;

5. Zelf doen

Artikelen in Mijn beleggingsstrategie