AEX sinds 2009 in tradingrange
29 april 2013 

AEX sinds 2009 in tradingrange

AEX

AEX

De AEX bevindt zich al sinds 2009 in een zijwaartse beweging (het blauwe vlak). De WBi bevindt zich weliswaar boven de 0-lijn (dan zijn we in beginsel long gericht), maar de koers heeft het blauwe vlak aan de bovenkant nog niet doodschreden. Pas als dat gebeurt, dan moeten we echt gaan opletten want dan gaat de zaak eindelijk echt weer echt in beweging komen.

Turbo Long

De Turbo long 256 hebben wij ingenomen op 15 februari 2013. Deze staat nu op een hefboomwinst van +9,11%. Da’s mooi maar als je dat vergelijkt met andere internationale indices dan is het magertjes. Nee de AEX loopt duidelijk achter op de rest.

In een zijwaartse beweging maken we het liefst gebruik van AEX maandopties met de Iron Condor optie methode. Wij maken dan gebruik van het wegsmelten van de tijdswaarde van (AEX maand)opties. Door 4 a 5 weken voor expiratiedatum een Iron Condor in te nemen maken we maximaal gebruik van dit effect doordat vanaf dat moment de tijdsverwachtingswaarde exponentieel snel uit de optieprijs loopt.

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen