Turkey Titans draait op volle toeren
29 januari 2013 

Turkey Titans draait op volle toeren

Turkey Titans

 

 

 

 

 

De Turkey Titans 20 draait op volle toeren. Deze index is onze evenknie van de Amsterdamse AEX, maar dan in Istanbul. Vanaf het open long signaal in juni 2012 is de   koers alleen maar gestegen. Uiteraard hebben wij positie ingenomen, dat doen wij altijd op een signaal van de Weekendbeleggers indicator.

Turbo long

Van een index nemen wij altijd een Turbo long in. Als er Turbos van zijn tenminste. Gezien onze uitstekende relatie met RBS laten wij altijd Turboposities van RBS zien. Maar u kunt in beginsel ook met sprinters of met speeders inzetten op dezelfde index.

ISIN codes

Wij adviseren wel concrete ISINcodes voor RBS. Voor Sprinters en Speeders dient u zelf de juiste ISINcode te zoeken, De Turbo long staat op dit moment op een hefboom winst van +87,35%. Dat was enige dagen geleden exact 100%. De index moet even afkoelen nu. Maar wij blijven in positie net zolang er een sluit long signaal van de indicator volgt. Geheel emotievrij. 

Koersontwikkeling Turbo Long +87,35%

http://markets.rbs.nl/Indices/Turkey-Titans/Turbo-Long/NL0009176833

Wij nemen ALTIJD risicomijdende hefbomen in lager dan 4. Daarmee creëren wij voor de koers voldoende ruimte om te kunnen manoeuvreren.

 

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen