Webinar replay

Succesvol Optie 

Beleggen in 7 stappen

Dit webinar duurt 60 minuten 

Wat roepen anderen over ons?

Daarnaast ben ik heel erg tevreden over het abonnement en leer ik op een makkelijke manier meer over opties.


Dhr. J. W. Boerrichter

In ben blij (tot nu toe) je site indertijd gevonden te hebben, eindelijk een aardig betrouwbaar systeem waarbij het niet uitmaakt of de beurs omhoog of naar beneden gaat. Denk ook dat je er serieus mee omgaat.

In principe streef ik naar 2% winst per maand. Volgens mij moet dat in beginsel prima haalbaar zijn met 2 geschreven calls en 2 geschreven opties, dan kan ik zelfs een aardig ruime bandbreedte aanhouden om het risico te verkleinen.

Dhr. H. van Lith

Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie. Ik realiseer mij dat deze niet alleen te danken is aan het systeem dat je hebt ontwikkeld om de juiste opties te selecteren, maar vooral ook aan de koele wijze, waarop je het risico hebt beoordeeld, vertrouwend op je systeem. Heet dat niet emotieloos handelen?


Helaas heb ik zelf ondanks abo (en misschien beetje laksheid) nog niet meegedaan, omdat ik nog worstel met de hoogte van de margin bij “de Giro”. Dat gaat veranderen! Nog veel succes bij je verdere acties.

Reactie n.a.v. de zeer positief afgesloten positie van mei 2017

Dhr. F. Bohnenn