Sluiting AEX index juli serie leidt opnieuw tot een all time high
07 juli 2018 

Sluiting AEX index juli serie leidt opnieuw tot een all time high

Op 06 juli 2018 schreef ik het volgende naar de leden en proefabonnees.

Optieserie Juli 2018 

We sluiten de zaak door de geschreven opties (terug) te kopen.(de call voor 0,06 en de put voor 0,94, zie Excel dashboard..

Er is een maandresultaat bereikt van +226 euro (excl..kosten). Dat is een gerealiseerde profit van +69,33%, zijnde een netto maandrendement van +11,45%. Niet verkeerd.

Vorige week heb ik al gemeld dat we alleen de zaak door zouden zetten t/m de formele expiratiedatum (altijd 3e vrijdag van de maand) wanneer de vrijdagslotstand rond de (midden) koers van 560 zou staan. Dat is niet het geval, immers de slotkoers is 553,62.

Ondanks het feit dat er net als vorige week vrijdag geen enkele pop up valt waar te nemen op het Excel dashboard, nemen we toch afscheid van de zaak.
We hebben immers 4 weken risico gelopen en het is nu zaak de winst te verzilveren en geen enkel risico meer te lopen.

En daarmee is opnieuw een ALL TIME HIGH gerealiseerd. Ik ben inmiddels al gestopt met het tellen van het aantal ATH’s, het zijn er teveel.
Het eerste half jaar heeft een hitrate opgeleverd van +83% (slechts 1 verliespositie/ 5 van de 6 goed)

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen