Sluit long signaal voor NESTLE
28 december 2012 

Sluit long signaal voor NESTLE

Sluit long signaal

nestle

Indicator geef sluit long signaal voor nestle

Nestle TL 38.9 is een Pareltje geworden met een gerealiseerd rendement van +22,91%. Uiteraard heeft de onderliggende waarde voor de behoudende portefeuille het dan ook goed gedaan.

Bemerk hoe het laatste witte sluit long signaal aangeeft dat de jongste stijging voorlopig even voldoende is geweest? Met discipline volgen wij ALLE adviessignalen.

De Trend Simulatie Vermogenscurve (onderste indicator)

geeft keurig aan wat er gebeurd zou zijn met uw belegd vermogen als u op elke adviessignaal in NESTLE gehandeld zou hebben. Uw vermogen zou gestegen zijn. Doordat wij tevens inspelen met Turbo’s long en Turbo’s short op deze koersbewegingen wordt daarnaast dus ook met een hefboom geprofiteerd van deze stijgingen en dalingen. Wij doen dat op een risicomijdende wijze door met hefbomen te werken van niet meer dan 4.

Daarmee realiseren wij voldoende marge voor tegengestelde beursbewegingen en creëren hiermee toch mooie rendementen. Natuurlijk gaat het niet altijd zo, voor de verliesposities verwijzen wij u naar het tabblad hitrate en winst/verlies ratio. Per saldo worden er meer winstposities gegenereerd dan verliesposities. Daarnaast zijn de bedragen van de winstposities groter dan die van de verliesposities. Vandaar dat dit een winstgevend model is. Al sinds 2007.

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen