Maand oktober levert 2 winstgevende optieseries op
27 oktober 2019 

Maand oktober levert 2 winstgevende optieseries op

De maand oktober levert voor de abonnees maar liefst 2 winstgevende AEX-index optieseries op. Dat is ongebruikelijk.
Dat optieseries met winst worden afgesloten is niet heel ongebruikelijk, maar dat 2 maandseries zo kort op elkaar sluiten in 1 maand, dat is wel redelijk uniek.

De oktober serie is op 10 oktober gesloten met een winst van +141 euro. Daarvan had ik u nog niet eerder bericht in deze gratis maandnieuwsbrief.
De november serie is op  22 oktober gesloten met een winst van +161 euro. Beiden op basis van slechts 1 optiecontract op de (diagonale) short strangle optiestrategie.

Dus eigenlijk tweemaal een all time high in 1 maand!

Zo, bent u weer helemaal bij. Oh nee toch niet helemaal.

 

WeekendBeleggers B.V. heeft afgelopen vrijdag 25 oktober RTLZ mogen ontvangen i.v.m. opnames voor een TV uitzending eind december.
Dit maar liefst 4 minuten durend item wordt binnenkort gemonteerd. Ik ben uiteraard heel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Ik hou u op de hoogte over datum en tijdstip uitzending.

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen