Goud, wachten op de golden cross
02 november 2015 

Goud, wachten op de golden cross

goldGoud, wachten op de golden cross. Letterlijk en figuurlijk deze keer.

De WeekendBeleggers indicator (WBi) is voor Goud de afgelopen 8 jaar ongeschikt gebleken en dat is nog steeds het geval. Vandaar ook dat wij Goud niet hadden opgenomen in ons mandje speciaal geselecteerde fondsen.

De grafiek van Goud is daarom met een andere indicator (dual) benaderd en met succes getest.

WeekendBeleggers handelen daarom voortaan in Goud met een Turbo long (inspelen met hefboom op een stijging) bij een opwaartse doorschrijding van 2 Moving Averages of met een Turbo short (inspelen met een hefboom op een daling) bij een neerwaartse doorschrijding van de 2 Moving Averages.

Deze indicator kent geen neutrale standen dus het is long of short. U bent dus in beginsel altijd in de (goud)markt.

Let ook eens op de positieve winstverwachting van de Trend Simulatie Vermogens Curve (onder). Hoe mooi loopt deze curve wel niet van linksonder naar rechtsboven? Dat bedoelen we nu met speciaal geselecteerd..

gold

Grafiekafbeelding Goud

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen