Binck en TOM rectificeren
14 augustus 2015 

Binck en TOM rectificeren

binck

Broker Binck (BinckBank) en het alternatieve optieplatform TOM hebben op hun websites een grote rectificatie geplaatst, waarin staat dat zij klanten hebben misleid met prijzen.

Dat volgt op de uitspraak door de rechtbank op 22 juli waarin beursbedrijf Euronext op veel punten in het gelijk werd gesteld in zijn al langer durende procedures tegen Binck en TOM.
Zowel Binck als TOM stelden na de uitspraak in de bodemprocedure echter dat veel van wat de rechtbank in zijn vonnis had uitgesproken al voor die uitspraak was aangepast.

Beste prijs Binck of Tom

TOM en Binck beloofden volgens Euronext ten onrechte hun klanten de orders altijd uit te voeren tegen de beste prijs, in advertenties de ‘smart execution’ genoemd.
Onterecht aldus de rechtbank, waarop BinckBank en TOM van de rechtbank al deze vermeldingen waarin de prijsvoordelen van die ‘smart execution’ werden aangeprezen, van hun websites moesten verwijderen.

Bron: DFT 06 aug 2015

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Jan Aandelen
Door

Jan Aandelen

op 10 Sep 2015

Wel goed dat ze dit doen maar ze hadden beter van begin af aan duidelijk moeten zijn. Wat mij stoort aan dit soort nieuws is dat deze bedrijven pas in actie komen als het kwaad al geschied is en ze erop geattendeerd worden.

Reactie plaatsen