Binck Bank
14 april 2013 

Binck Bank

Binck bank biedt al sinds enige tijd de mogelijkheid om het rendement te vergelijken met de AEX. Dat overzicht is te zien via tabblad Rendementsontwikkeling op de Bink bank website.

Eens in de zoveel tijd ontvangen wij van een anonieme Weekendbelegger deze afbeelding van zijn/haar rendementsontwikkeling. Sjoemelen is gewoon niet mogelijk op de Binck bank site.

Ziet uw rendementsontwikkeling over 2013 er ook zo uit?

rendement

Rendementsontwikkeling Weekendbelegger 2013

 

 De rode lijn is de rendementsontwikkeling van een Weekendbeleggers portefeuille, een resultaat van rond de 20%%

De groene lijn is de AEX over de vergelijkbare periode van 01 januari 2013 t/m 21 juni 2013 (bijgewerkte afbeelding). De AEX is nog niet veel opgeschoten sinds de start op 01 januari 2013.

Risicogetal

Binck risicogetal Weekendbeleggers portefeuille 2013

Binck risicogetal Weekendbeleggers portefeuille 2013

 

 

 

Nu zullen sommigen van denken dat dit vanwege het hoge rendement dan wel een zeer risicovolle portefeuille zou moeten zijn? Immers dat wordt toch altijd aangegeven? Dat bij hoge rendementen dan dus ook hoge risicoprofielen horen? Daar is bij Binck bank het risicogetal voor in het leven geroepen. U ziet zelf dat deze ;portefeuille ligt op 79 punten en valt daarmee nog net in de rubriek “behoedzaam“.

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Reactie plaatsen