arrow_drop_up arrow_drop_down
25 juli 2015 

Breaking news: Optieportefeuille LATEN DOEN

Optieportefeuille LATEN DOEN

 

optieportefeuille

Rendementsontwikkeling optieportefeuille _ Klik op afbeelding voor vergroting

Michael Groenewoud (directeur WeekendBeleggers b.v.) heeft zich onlangs met de Michael Groenewoud zijwaartse AEX-index optie strategie aangesloten bij Tradzster Strategyshop (Tradzster is een handelsnaam van Caesar Capital B.V., beschikt over alle benodigde vergunningen en staat onder toezicht van de AFM en DNB).

Dit kan interessant zijn voor die beleggers die wel vertrouwen hebben in Michael Groenewoud en/of de optie strategie maar minder vertrouwen hebben in hun eigen handelen of gewoon geen zin in of tijd hebben om het zelf uit te voeren.

De beleggingssystemen in Tradzster kunt u automatisch volgen met een Tradzster effectenrekening en is op basis van EXECUTION ONLY. En betreft dus GEEN vermogensbeheer.

Het gaat om automatische signalen waarbij het voordeel is dat de belegger deze transacties dus niet zelf hoeft uit te voeren. U blijft echter wel zelf in controle en u kunt ook zelf bepalen om (tijdelijk) te pauzeren, het systeem direct te stoppen of ZELF posities te sluiten.

Michael Groenewoud heeft hiervoor €7.500 eigen geld gestort op een Tradzster effectenrekening onder eigen naam en is op deze wijze klant van zijn eigen strategie. Het voordeel is dat u als volger op deze wijze exact hetzelfde rendement (positief of negatief) maakt als Michael. Hoe eerlijk is dat?

Heeft u interesse in deze vorm van beleggen (100 euro duurder dan bij ZELF DOEN). Zend dan een mailbericht naar contact@weekendbeleggers.nl voor meer informatie

Let op, start nieuwe AEX maandserie elke 1e vrijdag van de maand, hou rekening met minstens 7 dagen administratieve verwerkingstijd).

Over de schrijver
Signaalaanbieder sinds 2007; Kwantitatief analist; >30 jaar beurservaring, samengewerkt met ABNAMRO/RBS/BNP-PARIBAS; Schrijver 2 x Ebook: Succesvol Turbo Beleggen (2012) & Succesvol Beleggen met Opties op de AEX-index (2017); Materiedeskundige diagonale Short Strangle optiestrategie; Luitenant-kolonel b.d/logistiek manager),
Website <:authorgoogleplus>
Reactie plaatsen

We use cookies